Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve za devojke

Budite uvek u trendu! Samo sa Sve Za Devojke© forumom.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
*LoVe PiNk*
Adminstrator
Adminstrator
*LoVe PiNk*

Broj poruka : 251
Datum upisa : 08.08.2009

Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao Empty
PočaljiNaslov: Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao   Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao EmptyPet Avg 14, 2009 12:38 am

Posle Gagija, i Anabela iz grupe "Fanky G" dala je intervju za list "Alo" u kojem je iznela nekoliko ozbiljnih optužbi na račun bivšeg dragog. Između ostalog, prvi put je otvoreno priznala da ju je on tukao, o čemu se uveliko pričalo poslednjih godina:

- Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. I pored toga, ostala sam sa njim. Kada se danas svega setim, osećam se loše što sam to dozvolila - izjavila je Anabela.

Na pitanje da li je istina da je bila zaljubljena u Marka iz grupe "187", Anabela je odgovorila potvrdno:
- To je tačno. Bila je to platonska ljubav koja je naišla u vreme kada sam se borila s Gagijevim prevarama, koje sam mu opraštala. Ne kažem da je to opravdanje, ali eto, naišao je neko ko je umeo da mi kaže da sam lepa, pametna, da mogu da uradim i više u životu.
Nazad na vrh Ići dole
Xenia BRE!!!
Adminstrator
Adminstrator
Xenia BRE!!!

Broj poruka : 104
Datum upisa : 10.08.2009
Godina : 29

Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao Empty
PočaljiNaslov: Re: Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao   Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao EmptyNed Avg 16, 2009 2:20 pm

Jadna...Bas mi je zao...Nije ni cudo da je nije tukao...Bio je narkoman,a werujem da je i sada...Nije znao sta radi...
Nazad na vrh Ići dole
http://WWW.DMSERBIA.ORG

Anabela uzvraća udarac: Gagi me je tukao
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anabela Đogani se zaljubila!
» Gagi priznao da se drogirao!
» GAGI: ZNAO SAM DA MUSKI UDARIM ANABELU

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sve za devojke  :: Kanta :: Kanta :: Tračevi i novosti :: Muzika-
Skoči na:  
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions