Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve za devojke

Budite uvek u trendu! Samo sa Sve Za Devojke© forumom.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Izviždana Madona!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
*LoVe PiNk*
Adminstrator
Adminstrator
*LoVe PiNk*

Broj poruka : 251
Datum upisa : 08.08.2009

Izviždana Madona! Empty
PočaljiNaslov: Izviždana Madona!   Izviždana Madona! EmptyNed Avg 30, 2009 3:33 pm

Posle nastupa u Beogradu, pop kraljicu Madonu (Madonna) stigli su pehovi sa svih strana! Prvo joj je otkazan koncert u Ljubljani zbog loše prodaje karata a onda je doživela salve zvižduka u Bukureštu, zbog toga što je publici dala nekoliko saveta o diskriminaciji Roma, što im se nije dopalo!

- Dragi ljudi su mi skrenuli pažnju na činjenicu da je u Istočnoj Evropi diskriminacija Roma vrlo učestala. To me jako rastužilo. Mi ne verujemo u diskriminaciju, verujemo u jednaka prava za svakog - poručila je Madona sa bine, što je izazvalo burno negodovanje u publici.

Kada je, postiđena zbog svoje izjave, napustila scenu, otišla je u hotel gde su je dočekali paparaci pa je tako ovekovečeno i njeno kupanje u bazenu na krovu.
Nazad na vrh Ići dole
Ancxy
Adminstrator
Adminstrator
Ancxy

Broj poruka : 118
Datum upisa : 10.08.2009

Izviždana Madona! Empty
PočaljiNaslov: Re: Izviždana Madona!   Izviždana Madona! EmptyNed Avg 30, 2009 6:53 pm

auuu brate...Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://ps-mania.onlyquery.com/

Izviždana Madona!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Kažnjena Madona!
» Kako će Viktorija, Anđelina i Madona izgledati u 2020.?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sve za devojke  :: Kanta :: Kanta :: Tračevi i novosti :: Muzika-
Skoči na:  
Free forum | Muzika | Pop, Varieties | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions