Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve za devojke

Budite uvek u trendu! Samo sa Sve Za Devojke© forumom.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Jeleni Janković umrla baka

Ići dole 
AutorPoruka
*LoVe PiNk*
Adminstrator
Adminstrator
*LoVe PiNk*

Broj poruka : 251
Datum upisa : 08.08.2009

Jeleni Janković umrla baka Empty
PočaljiNaslov: Jeleni Janković umrla baka   Jeleni Janković umrla baka EmptyNed Sep 06, 2009 2:58 pm

Teniserki Jeleni Janković je umrla baka, saopštila je njena pres služba. Reč je o majci Jelenine mame Snežane za koju je srpska teniserka bila izuzetno vezana. Emotivno šokirana, u jako teškoj situaciji, Jelena je odigrala meč protiv Jaroslave Švedove u drugom kolu Otvorenog prvenstva Amerike i izgubila nakon velike borbe 3:6, 7:6(4), 6:7(6).

Jelena je izjavila za strane medije da je još pre meča protiv Švedove čula tužnu vest:

- Nisam mogla uopšte da pričam, samo sam plakala. Nisam čak smela ni da pitam za detalje smrti, znate, jako mi je teško. Pre meča sam saznala šta se dogodilo i jako me je to potreslo. Veoma sam emotivna osoba i nije mi lako. Vraćam se kući da budem sa majkom i porodicom - rekla je Jankovićeva.
Nazad na vrh Ići dole

Jeleni Janković umrla baka
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sve za devojke  :: Kanta :: Kanta :: Tračevi i novosti :: Sport-
Skoči na:  
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions