Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve za devojke

Budite uvek u trendu! Samo sa Sve Za Devojke© forumom.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Dnevnik jedne slozene devojke....tj mene...xD

Ići dole 
AutorPoruka
*LoVe PiNk*
Adminstrator
Adminstrator
*LoVe PiNk*

Broj poruka : 251
Datum upisa : 08.08.2009

Dnevnik jedne slozene devojke....tj mene...xD Empty
PočaljiNaslov: Dnevnik jedne slozene devojke....tj mene...xD   Dnevnik jedne slozene devojke....tj mene...xD EmptySub Nov 07, 2009 9:22 pm

E ovde cu ja pisati svoj dnevnik....Skapiracete da sam jako slozena...ali mozda vam nece to toliko delovati ozbiljno kao meni...Sad

Stvarno sam zbunjena...Ne znam sta da radim sa Bocom....Sad on je kreten i sve ja to shvatam....i ne zelim nista sa njim...ali me on takooo muvaaa...da to nije normalno....stvarno ne znam vishe kako da ga otkacim...a stvarno bih volela...Sad
aa ovako ostalo je sve extra....imam extra drugove i drugariceee...jedva cekam da kum dodje na net da vidim sta je bilo sa njim i snezom...mada nekda pomislim da me on muva....ali to sigurno nije tacno jer je on sa mojom naj drugaricom...ali mi se tako nekako cini...sinoc smo se gledali preko kamere, stvarno je bilo divnooo...neeeee....on je meni samo drug...da jano on ti je samo drug nista visheee....jaoj neee...xD
Nazad na vrh Ići dole

Dnevnik jedne slozene devojke....tj mene...xD
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» evo i mene
» Ko je ispod mene?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sve za devojke  :: Kanta :: Kanta :: Life :: Dnevnici-
Skoči na:  
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions