Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Dobrodosli na forum PinkyWorld©️! Zelimo vam prijatan boravak! Administracija!
Sve za devojke
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve za devojke

Budite uvek u trendu! Samo sa Sve Za Devojke© forumom.

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Jelena Karleusa umetnica bes podrske oca!

Ići dole 
AutorPoruka
*LoVe PiNk*
Adminstrator
Adminstrator
*LoVe PiNk*

Broj poruka : 251
Datum upisa : 08.08.2009

Jelena Karleusa umetnica bes podrske oca! Empty
PočaljiNaslov: Jelena Karleusa umetnica bes podrske oca!   Jelena Karleusa umetnica bes podrske oca! EmptySub Nov 07, 2009 9:35 pm

U intervjuu za magazin Story popularna folkerka JK pričala je o svojoj karijeri, o tome kako nije imala podršku oca, ali i o tome kako je još uvek neuporedivo bolja od svih pevačica na estradi (?!).
Izdvajam najzanimljivije delove ovog intervjua.

Jelena je pričala o tome kako kroz karijeru nije imala podršku svog oca, već joj je jedini oslonac bila majka Divna:

“Da je bilo do mog oca nikada se ne bih bavila ovim poslom. Nikada me nije razumeo, nikada nije podržavao to što radim. Ipak, hvala mu i na tome. Mojoj mami je bilo više nego jasno da ne može da me spreči u nameri da postanem pevačica. Verovala je u mene kada je bilo najteže”.

JK i dalje tvrdi da sebi nije našla ravnu, odnosno da nema konkurencije na muzičkoj sceni:

“JK je unikat. To je jasno kao dan. Ipak, imam veliku inspiraciju u Madoni i drago mi je što je u meni prepoznaju. Ali, ne kao kopiju, već kao sličnost u energiji, snazi hrabrosti. Veliki mi je kompliment što mene, malu Beograđanku, svi pa čak i strani mediji porede sa najvećom, planetarnom zvezdom. U Nemačkoj me, na primer, nazivaju Madona sa Balkana. Vrištim i skačem od sreće kada to pročitam u jednom ‘Bildu’.”

Jelena je takođe rekla u svom stilu:

“Tek sad sam gladna dokazivanja, tek sada osećam da nemam protivnike i prepreke. Nekada je bilo teško biti ja, sada je baš dobro. Volela bih da me tokom dosadašnje karijere nije sve toliko bolelo, da nisam sve lično shvatala i plakala zašto sam kao umetnik neshvaćena i napadana. Jelena je morala da se bori i da negde usput izgubi dušu.”

Pevačica nastavlja dalje u svojim pokušajima da se distancira od folk scene, kojoj neminovno pripada. Evo šta Jelena kaže o tome:

“Sa domaćom estradnom scenom nemam ništa zajedničko. Ne pripadam tom svetu jer se razlikujem po poreklu, vaspitanju, obrazovanju, mentalnom sklopu, ambicijama…Iskrena da budem koja žena u meni može da vidi prijateljicu, a i koji muškarac može da mi bude prijatelj , a da ne pregazi liniju?”

Hmmm, dobro pitanje… Smile
Nazad na vrh Ići dole

Jelena Karleusa umetnica bes podrske oca!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Karleusa pobesnela ?? xDD
» Karleusa bez sminke
» Karleusa u novim luj viton cipelama
» Karleusa pishe knjigu o modi i odmara!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sve za devojke  :: Kanta :: Kanta :: Tračevi i novosti :: Muzika-
Skoči na:  
Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions